side-area-logo

Geef kleur met fairf

Duurzame hoge kwaliteit muurverven en lakken op waterbasis.

Bestel kleursamples

Keuzestress? We sturen kleurstalen, gemaakt met echte fairf, gratis naar je toe. Kun jij lekker in geuren en kleuren over je kleuropties keuvelen.

Kies een soort verf

Kleur gekozen? De volgende stap is het kiezen van de soort fairf. Kies uit twee soorten muurverf, een multiprimer of een zijdeglans lak.

Bestel kleuren

Is er witte rook? Kies eerst een kleur en daarna een soort verf. Geef aan hoeveel m2 je nodig hebt en of je er materialen bij wilt ontvangen!

Onze kleuren

Onze fairf kleurenwaaier bestaat uit 100 duurzame kleuren. De kleuren zijn verkrijgbaar in extra matte muurverf en zijdeglans lak. Alle kleuren bevatten een maximale hoeveelheid pigment. Dit zorgt voor een diepe intense kleurbeleving.

Fairfspots

Bekijk je favoriete kleur in het echt!

 

Wij vinden dat je kleur moet ervaren. Naast kleursamples met echte fairf werken we aan een netwerk van fairfspots door heel Nederland. Bij fairfspots kun je jouw favoriete kleuren in het echt bekijken. Super handig voor mensen die niet kunnen kiezen of gewoon een excuus nodig hebben om naar een leuk koffiebarretje of concept store te gaan.

BEZOEK FAIRFSPOTS

Onze producten

Kleursamples

fairf-kleursamples-creatief-kleuren-echte-verf

Met de hand gefairft

Onze kleursamples zijn handgemaakt met echte duurzame fairf. Hierdoor kan je thuis perfect ervaren hoe de kleur en de structuur van de fairf zal worden. Selecteer tot acht favoriete kleuren en wij zorgen dat ze gratis op je deurmat belanden. Daarna hoef je alleen nog maar je lievelingskleur uit te zoeken.

BESTEL KLEURSAMPLES

Matte muurverf & zijdeglans lak

Duurzame producten van hoge kwaliteit

Duurzame verf van fairf wordt in Nederland geproduceerd in een fabriek die draait op zelf opgewekte energie van zonnepanelen. De binder, het belangrijkste ingrediënt van de verf, is van plantaardig oorsprong, gewonnen uit reststromen van de papier & houtindustrie. Daarnaast bevat onze verf geen meetbare concentraties oplosmiddel waardoor deze geurarm is.

MEER OVER ONZE VERF

Materialen

fairf-materialen-direct-aan-de-slag-roller-kwast

Niet meer naar de bouwmarkt

Bij fairf voorzien we je graag van alle gemakken. Daarom kun je alle benodigde verfmaterialen samen met je fairf bestellen. Na flink testen hebben we gekozen voor materialen van het professionele merk ANZA. Omdat wij onze materialen als een service zien, bieden wij ze aan voor maar 11 euro i.p.v. 30 euro bij de bouwmarkt.

 • Materialen voor lakken en muurverf
 • Alles wat je nodig hebt om te fairfen

Kleurenwaaier

Speciaal voor kleurliefhebbers

Ben jij zo kleurengek dat je het met acht kleursamples simpelweg niet redt? Bestel dan onze handgemaakte kleurenwaaier met al onze 100 kleuren. Net als de kleursamples is onze kleurenwaaier met echte fairf gemaakt en daarom altijd kleurecht.

 • incl. Gratis kleur cadeaukaart t.w.v. €10
 • Alle 100 fairfkleuren
 • Handgeschilderd met liefde
 • Afwerking van zijdeglans lak
ONZE KLEURENWAAIER
fairf-kleurenwaaierpakket-creatief-kleuren-keuze-advies-interieur

De Kleur Cadeaukaart

Geef kleur met de kleur cadeaukaart van fairf.
Het perfecte cadeau voor iedereen.

 • Perfect voor housewarming of verjaardag
 • Verkrijgbaar in €10, €25 en €50
 • Geldig op alle fairf producten

BESTEL KLEUR CADEAUKAART

Bezorging

Duurzaam, snel & op het juiste tijdstip

Onze fairfpakketten worden in de stad bezorgd door de fitte dames- en herenfietskoeriers. Voor 12:00 uur besteld op werkdagen is de volgende werkdag in huis. Onze fietskoeriers bezorgen de pakketten ook nog eens op een gunstig tijdstip; namelijk tussen 18:00 en 22:00. Scheelt weer een middag ijsberen voor je raam.

 • Voor 12:00 besteld, volgende werkdag in huis
 • Vrijdag voor 12:00 besteld, maandagavond in huis
 • Bezorgd tussen 18:00 en 22:00
MEER OVER FIETSKOERIERS
fairf-bezorging-fietskoeriers-snel-duurzaam-fit

Je fairft nooit alleen.

Jouw aankoop steunt creatieve ondernemers in ontwikkelingslanden zodat ook zij hun toekomst kunnen kleuren.

In samenwerking met Favela Painting (www.favelapainting.com) heeft Stichting Fairf Charity Projects afgelopen jaar een verffabriek in een sloppenwijk in Rio de Janeiro, kunnen opzetten. De verffabriek, waar locals werken, produceert verf voor de kunstwerken van lokale kunstenaars. Deze kunstenaars kleuren de wereld door van de kale huizen in de Favela openbare kunstwerken te maken.

LEES MEER OVER RIO

Ben jij al fan van fairf?

Kan je niet genoeg krijgen van fairf of heb je vragen over een bepaald product? Volg ons dan op onze media kanalen en stuur ons een bericht.

Onze stichting

Wil je meer informatie over onze stichting, klik op de onderstaande link voor meer informatie.