side-area-logo
Over fairf
Voor een kleurrijke en duurzame samenleving
We gaan met zijn allen constant meer richting een duurzame samenleving, maar smeren alsnog giftige rommel op onze muren. Dat moet anders. En dat kan anders.
Het bedrijf fairf is ontstaan vanuit een sociale ondernemersdroom om kansarme en kansrijke mensen in binnen- en buitenland een kleurrijke toekomst te bieden. Fairf levert hiervoor verf, op basis van bio-based grondstoffen, aan consumenten en professionals zodat zij hun huis kunnen kleuren. Fairf zet zich in om een positieve impact te maken. de producten zijn van hoge kwaliteit en de service is zo opgezet dat de klant centraal staat.
Duurzaam
Voor onze verf maken we gebruik van een binder die gemaakt wordt uit een reststroom uit de gewas- en papier verwerkende industrie. Hiermee vervangen we de traditionele binder die gemaakt wordt van fossiele grondstoffen. De productie van fairf gebeurt in Nederland. In een fabriek die draait op zelf opgewekte stroom door zonnepanelen. De bezorging gebeurt in de steden op de fiets waardoor er minder busjes door jouw straat hoeven te rijden.
Service
Bij fairf snappen we dat je geen zin hebt om eerst langs de bouwmarkt te gaan om kleurstaaltjes of materialen te halen. Daarom sturen wij kleurstalen gratis op en bezorgen we de verf inclusief de beste materialen bij jou op de deurmat. Zit je kleur er toch niet tussen? Geen zorgen, met het Any Color platform bestel je jouw favoriete kleur in onze duurzame fairf.
Veilig & kwaliteit
Fairf is op waterbasis en bevat geen gevaarlijke vluchtige stoffen. Een verf die veilig is voor jou & je omgeving. Dit merk je direct als je een blik fairf opent, fairf is namelijk nagenoeg geurloos. Je levert ook niet in op kwaliteit de verf is namelijk uitvoerig getest en is bekroond met meerdere certificaten. Om daadwerkelijk impact te maken moet een duurzaam product niet mag onderdoen voor een regulier product.
Onze knappe kwasten
Jim Jansen
Grafisch ontwerp
Jim is waanzinnig goed met vormgeving en is al sinds de start van fairf betrokken bij het merk.
Laurens van Dort
Kleurbaas
Laurens staat als kleurbaas van fairf voor duurzaam ondernemen. Zijn missie is om de verfmarkt te veranderen.
Roza Schous
Social & fotografie
Roza is de persoon achter alle fotografie beelden bij fairf. Daarnaast weet ze als geen ander hoe een mooi Instragram account er uit ziet.
Teun Duijghuisen
Kleurpartner
Teun is als kleurpartner betrokken bij de ontwikkeling van de beste verf producten.
Roy Pilsboy
Stagiair
Roy weet als geen ander hoe je zorgt dat producten goed bij de klanten aankomen.
Jeroen Duijghuisen
Kleurpartner
Jeroen zorgt er voor dat opschalen altijd mogelijk is. Hij runt namelijk de fabriek waar fairf wordt gemaakt.
Droge info
Fairf B.V.
Fairf B.V. is de eigenaar van de merknaam fairf die geregistreerd is bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom.
Productie adres
Seinhuiswachter 9-11
3034 KH Rotterdam
Kantoor adres
Seinhuiswachter 9-11
3034 KH Rotterdam
Bankdetails
Bankrekeningnummer fairf b.v.
NL84BUNQ2290064084
Besloten Vennootschap
KvK nummer: 66961769
BTW nummer: 856771624B01
Fairf charity projects
Het bestuur van de stichting Fairf Charity projects bestaat uit ambitieuze, afgestudeerde, jonge mensen die hun expertise sociaal-maatschappelijk inzetten voor een betere wereld.
Personen
De stichting heeft geen mensen in dienst.
Maatschappelijk
De stichting beoogt niet het maken van winst.
Bankdetails
Bankrekeningnummer Stichting Charity Projects: NL25BUNQ2290334030
Stichting
KvK nummer: 57569827
side-area-logo