duurzaam schilderen

Voor onze verf maken we gebruik van een binder van plantaardig materiaal. Hiermee vervangen we de traditionele binder die gemaakt wordt van fossiele grondstoffen. Daarnaast is fairf op waterbasis en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of schadelijke stoffen. Een verf die veilig is voor jou & je omgeving. Dit merk je direct als je een blik fairf opent, fairf is namelijk nagenoeg geurloos. Je levert ook niet in op kwaliteit, de verf is namelijk uitvoerig getest en bekroond met meerdere certificaten. Om daadwerkelijk impact te maken mag een duurzaam product niet onderdoen voor een regulier product. Kortom, schilderen zoals je gewend bent, maar dan met minder impact op het milieu.

verpakkingen

Ook bij het verpakken van onze producten kijken wij naar een zo klein mogelijke impact op het milieu. Het blik is 100% recyclebaar en onze fairfblikken worden verpakt en beschermd met plastic zakjes gevuld met lucht. Dit oogt minder duurzaam, maar heeft een 9x zo lage impact als wanneer dit met papier gebeurt.

plantbased

watergedragen

sneldrogend

geurloos

certificaten & testen

Wij vinden fairf de meest duurzame oplossing op het gebied van verf. Dit vinden we omdat fairf is gemaakt met veelal natuurlijke en plantaardige grondstoffen. Fairf is gecertificeerd door verschillende toonaangevende instanties op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en impact op het milieu. Daarnaast hechten wij grote waarde aan de verwerking en kwaliteit van het product. Daarom is de gehele fairflijn uitgebreid getest door professionals. Uit de testresultaten blijkt dat door de perfecte droging, langdurige bescherming, prettige verwerking en de uitstekende dekking minder verf nodig is. Kiezen tussen duurzaam, prijs of kwaliteit is dus niet nodig!

producten

Fairf biedt een compleet pakket van duurzame verven. De verven leveren niet alleen een optimale prestatie, ze zijn ook nog eens gemaakt van natuurlijke grondstoffen, emissiearm (zeer lage uitstoot in de leefomgeving) en met zo min mogelijk oplosmiddelen. En het productieproces draait volledig op eigen opgewekte zonne-energie. Daarnaast is fairf verkrijgbaar in bijna alle kleuren. Verantwoord fairfen dus in iedere gewenste kleur!

let op! je verlaat fairf.nl om verf te bestellen via verf.nl

0 van 23720
kleuren doorzocht