side-area-logo

De Nieuwe Poort

restaurant

Plek voor ontmoeting en inspiratie

De Nieuwe Poort is een social enterprise. Dat betekent dat ze met oog voor hun naasten willen leven en werken. Een van de manieren waarop ze dat doen is door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een opstap te geven. Zo is het restaurant tevens een opleidingskeuken en lopen er veel mensen rond met een bijzonder verhaal. De Nieuwe Poort is een plek van ontmoeting en inspiratie.

Fairf & De Nieuwe Poort

De Nieuwe Poort past perfect binnen de filosofie van de fairfsports. Naast de mogelijkheid om offline een kleur te ervaren gaat het namelijk om ontmoeten. Bij De Nieuwe Poort draait het om nieuwe ontmoetingen, niet allen binnen je netwerk maar ook ver daar buiten. Een Valentijnsdag voor ouderen en een maandelijks vluchtelingen diner zijn elke programmapunten van hun sociale kalender. Daarnaast kan je er een biertje drinken en onder het genot van live pianomuziek dineren.

Adres

Weena 711

3013 AM, Rotterdam

Openingstijden

Maandag 08:00-23:00
Dinsdag 08:00-23:00
Woensdag 08:00-23:00
Donderdag 08:00-23:00
Vrijdag 08:00-23:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Fairfspots in Rotterdam

Rotterdam is een stad waar de afgelopen jaren veel is veranderd, maar als stad nuchter gebleven is. Geen overdaad aan te hippe koffie tentjes en winkels waar ze je het “concept” even uitleggen als je binnenkomt. Gewoon mooie producten waar hard voor gewerkt is. Het is een stad die er om vraagt om opnieuw ontdekt te worden. Wij helpen je graag een handje met een kleurrijke selectie fairfspots.