side-area-logo

GROOS

conceptstore

Trots op de producten uit Rotterdam

GROOS betekend “trots” in de overtreffende trap. GROOS is namelijk apetrots op de ontwerpers en makers uit Rotterdam. Het is een high-end conceptstore die plaatselijke kunstenaars, creatieve en ondernemers een podium biedt. Bij GROOS kan je genieten van vooruitstrevende kunst & interieur. Ook kan je er een origineel klein cadeautje scoren voor iemand waar je dol op bent.

Fairf & GROOS

Fairf en GROOS zijn een beetje verliefd op elkaar geworden toen GROOS haar nieuwe locatie opende in het Industriegebouw. De muur waar iedere drie maanden nieuwe kunstwerken worden getoond veranderd iedere keer ook van kleur. Kleur zorgt telkens voor een andere beleving in de winkel en creëert een podium voor Rotterdamse kunst.

Adres

Achterklooster 13

3011 RA, Rotterdam

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:30-19:00
Woensdag 10:30-19:00
Donderdag 10:30-19:00
Vrijdag 10:30-19:00
Zaterdag 11:00-18:00
Zondag 12:00-17:00

Fairfspots in Rotterdam

Rotterdam is een stad waar de afgelopen jaren veel is veranderd, maar als stad nuchter gebleven is. Geen overdaad aan te hippe koffie tentjes en winkels waar ze je het “concept” even uitleggen als je binnenkomt. Gewoon mooie producten waar hard voor gewerkt is. Het is een stad die er om vraagt om opnieuw ontdekt te worden. Wij helpen je graag een handje met een kleurrijke selectie fairfspots.