side-area-logo

Hutspot

conceptstore

Ontdek nieuwe merken

Hutspot is altijd op zoek naar de nieuwste merken en producten van designers. In hun vijf vestigingen door heel Nederland bieden ze deze deze merken de ruimte om hun producten te tonen aan het publiek. Het aanbod is erg gevarieerd. Shop er je basics, scoor een leuk cadeautje of fleur je huis op met een plant of kunstwerk. Ieder product heeft een verhaal en die zijn zeker het ontdekken waard.

Fairf & Hutspot

Hutspot is een speciale fairfspot. Het is de enige winkel waar je naast Kleurcadeaukaarten ook een pot echte fairf kan scoren. Hutspot heeft namelijk uit de waaier van fairf 8 prachtige kleuren geselecteerd. Deze zijn per liter of twee en een halve liter te verkrijgen. Per winkel is er ook een kleur in het echt te bewonderen. In Rotterdam kan je je favoriete broek passen in een pashokje met de kleur Tess. Dit moet je echt even ervaren!

Adres

Karel Doormanstraat 317

3012 GH, Rotterdam

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-19:00
Woensdag 10:00-19:00
Donderdag 10:00-19:00
Vrijdag 10:00-21:00
Zaterdag 10:00-19:00
Zondag 12:00-18:00

Fairfspots in Rotterdam

Rotterdam is een stad waar de afgelopen jaren veel is veranderd, maar als stad nuchter gebleven is. Geen overdaad aan te hippe koffie tentjes en winkels waar ze je het “concept” even uitleggen als je binnenkomt. Gewoon mooie producten waar hard voor gewerkt is. Het is een stad die er om vraagt om opnieuw ontdekt te worden. Wij helpen je graag een handje met een kleurrijke selectie fairfspots.