side-area-logo

Mr. & Mevr. VAN HOUT

interieur winkel

De perfecte woonkamer

Welkom in je eigen droom (woon)kamer. De plek die Hanneke en Don hebben gecreëerd, is prachtig vormgegeven en uitgedacht. Meneer en mevrouw van Hout klinkt natuurlijk wel een beetje statig maar niets is minder waar. Het gaat hier om ieder detail. “Het  is dé plek waar onze interesses samenkomen op het gebied van interieur, design, styling, fotografie, kunst en mode”. Bij fairf waren we direct fan, ook toen we hoorden dat Hanneke en Don graag hun kennis met je delen op het gebied van styling, fotografie en interieuradvies.

Creatief met kleur

Kleur kiezen is misschien wel het moeilijkste bij het inrichten van je interieur. Niet alleen is er veel keus maar zijn er ook nog eens veel kleurvlak mogelijkheden. De winkel van meneer en mevrouw van Hout is het perfecte voorbeeld van experimenteren met kleur. Fairf was zeer onder de indruk. Wij vinden dat meer mensen dat moeten doen.

Adres

Telefoonstraat 36

5038 DM Tilburg

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-21:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag Gesloten

Fairfspots in Tilburg

Tilburg is echt gezellig! Tilburg heeft een aantal verschillende gebieden, die allemaal hun eigen sfeer, karakter en gezicht hebben. Het Dwaalgebied vind je in de zijstraten van de oude binnenstad. De statige herenhuizen en sfeervolle conceptstores, lunchzaken en interieurwinkels zijn absoluut de moeite van een bezoek waard. En voor alle liefhebbers is De Efteling maar op 15 minuten afstand.