side-area-logo

OODE

design en kunst

Niet zomaar een gallery

OODE is speciaal. De gallery geeft jonge Nederlandse designers een podium maar er is meer. In de gallery wordt “orphaned art” opnieuw getoond aan het publiek. Deze kunst, afkomstig van gesloten musea, krijgt bij OODE nieuw leven ingeblazen. De prachtige kunstschatten die misschien wel voor altijd vergeten zouden zijn krijgen bij OODE de aandacht die ze verdienen.

Fairf & OODE

Fairf is fan van de gallery OODE die te vinden is in het hartje van Amsterdam.  Een half jaar geleden kwam fairf in contact met Marleen Kuvers, de eigenaar van gallery OODE. Marleen werkte toen aan de styling van Kartoni Design voor Salon Di Mobile in Milaan. De gemeenschappelijke deler vonden we in kleur en Marleen koos, naast fairfkleuren in Milaan, voor twee fairfkleuren in haar gallery. Gallery OODE is een museum opzicht met het grote voordeel dat je je favoriete werk gewoon kan kopen.

Adres

Singel 159a

1020 VK, Amsterdam

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-18:00
Woensdag 12:00-18:00
Donderdag 12:00-18:00
Vrijdag 12:00-18:00
Zaterdag 12:00-18:00
Zondag 12:00-18:00

Fairfspots in Amsterdam

Amsterdam kan als hoofdstad van Nederland niet ontbreken als stad waar de kleuren van fairf te bewonderen zijn. Omdat er zoveel gebeurd in deze stad is er altijd wel wat nieuws te ontdekken. De fairfspots in Amsterdam zijn inspireerde plekken die wat extra aandacht verdienen. In een snel veranderende stad is fairf op zoek gegaan naar plekken die duurzaam omgaan met onze wereld. In de breedste zin van het woord.