De knappe kwasten achter fairf

Even het team voorstellen

Fairf wordt gerund door een 4 knappe kwasten met ieder een goed hart en een passie voor kleur. Bij fairf doen we er alles aan om te zorgen dat de consument een fijne ervaring heeft. Een fijne ervaring ligt uiteraard bij de kwaliteit van het product maar het gaat verder dan dat, wij staan altijd klaar om onze klanten te helpen.

Laurens van Dort

Kleurbaas

Laurens staat als kleurbaas van Fairf voor duurzaam ondernemen. Zijn missie is om de verfmarkt te veranderen in een duurzame kleurervaring voor de consument. Zijn lievelingskleur is rood maar dat zegt hij bijna nooit omdat hij geen kleur voor wilt trekken.

Rutger van Stigt Thans

Kleurenkenner

Rutger is een echte Social Kleurenkenner die zich als een vis in het water voelt op het gebied van social media en klantinteracties. Rutger is een trouwe fan van de kleur Facebookblauw en draagt deze kleur dagelijks met een trots hoofd.

Pepijn de Rijk

Kleurspecialist

Pepijn is de Kleurspecialist op het gebied van e-commerce. Door zijn kleurrijke ervaring bij Google en Nike is Pepijn in staat de consument centraal te stellen zodat deze de beste productervaring ooit heeft. Pepijn is bijna altijd geel, maar in het weekend wil hij nog wel eens van kleur veranderen.

Sofie Kienhuis

Kleurmatcher

Sofie is het creatieve brein achter de home deco style van fairf. Sofie heeft deze ervaring opgedaan bij HAY waar ze zich heeft ontwikkeld als een heuse interieur styling specialist. Sofie heeft een voorliefde voor kleuren waar nog geen naam voor bestaat. Erg sympathiek hoor Sofie!

Over fairf

Het bedrijf fairf is ontstaan vanuit een sociale ondernemersdroom om kansarm en kansrijke mensen in binnen en buitenland een kleurrijke toekomst te bieden. Fairf levert hiervoor de tools en verf, op basis van biobased grondstoffen, aan consumenten zodat zij hun huis kunnen kleuren. fairf zet zich in om een positieve impact te maken, de producten zijn van hoge kwaliteit en de service is zo opgezet dat de klant centraal staat. fairf werkt vanuit de volgende drie pijlers.

Duurzaam

Voor onze muurverf maken we gebruik van een binder die gemaakt is uit gerecycled sloophout, zo blijft de CO2 in het product en hoeven er geen bomen gekapt te worden. Het rendement van fairf is hoog dus kan je met een beetje fairf een grotere muur doen. Enfin, fairf is duurzaam voor mens en milieu. Naast onze producten geloven wij in het opbouwen van een duurzame relatie met onze klanten. Daarom doen wij overal wat extra liefde bij.

Service

Bij fairf snappen we dat je geen zin hebt om eerst langs de bouwmarkt te gaan om kleurstaaltjes te halen. Ook begrijpen we dat je geen keuzestess wilt bij het kiezen van verf materialen en het slingerend op de fiets naar huis wilt vervoeren. Daarom sturen wij kleurstalen gratis op en bezorgen we de verf inclusief de beste materialen bij jou op de deurmat.

Veilig & Kwaliteit

fairf is op waterbasis en bevat geen gevaarlijke vluchtige stoffen. Een verf die veilig is voor jou & je omgeving. Dit merk je direct als je een blik fairf opent, fairf is namelijk nagenoeg geursloos. Wat ook een veilig gevoel geeft is dat je niet inlevert op kwaliteit want we hebben er speciaal voor jou extra pigment ingedaan en we sturen de hoogste kwaliteit materialen mee.

Wij verkopen niet zomaar verf, we kleuren samen de toekomst. Daarom zeggen we; “fairfen is het nieuwe verven”

Fairf Charity Projects

Het bestuur van de stichting Fairf Charity projects bestaat uit ambitieuze, afgestudeerde, jonge mensen die hun expertise sociaal-maatschappelijk inzetten voor een betere wereld.

Informatie
KvK nummer: 57569827
Bankrekeningnummer Stichting Charity Projects: NL25BUNQ2290334030
De stichting heeft geen mensen in dienst.
De stichting beoogt niet het maken van winst.

MEER OVER ONZE STICHTING

fairf B.V.

fairf B.V. is de eigenaar van de merknaam fairf die geregistreerd is bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom.

Productie adres:
Schiedamsesingel 175, 3012 BB in Rotterdam
Kantoor adres:
CIC Rotterdam, Unit A4.002, Stationsplein 45 te Rotterdam
Bankrekeningnummer fairf B.V. NL84BUNQ2290064084
KvK nummer: 66961769
BTW nummer: 856771624B01