side-area-logo

De knappe kwasten van fairf

Bij fairf doen we er alles aan om te zorgen dat de consument een fijne ervaring heeft. Een fijne ervaring ligt uiteraard bij de kwaliteit van het product maar het gaat verder dan dat, wij staan altijd klaar om onze klanten te helpen.

Laurens van Dort

Kleurbaas

Laurens staat als kleurbaas van Fairf voor duurzaam ondernemen. Zijn missie is om de verfmarkt te veranderen in een duurzame kleurervaring voor de consument. Zijn lievelingskleur is rood maar dat zegt hij bijna nooit omdat hij geen kleur voor wilt trekken.

Jim Jansen

Grafisch ontwerper

Jim is de man achter de huisstijl en grafische uitingen van fairf. Met een scherpe kijk op kleur, compositie en typografie creëert Jim uitingen die de consument meeneemt in de visie van het bedrijf. Jim studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Koning Academie en weet met zijn oog voor perfectie iedereen telkens weer te verbazen.

P.s. Hij is ook de trotse bedenker van ‘Get your mondri-aan’

Roza Schous

Fotograaf en onlinemedia

Roza weet als geen ander kleuren van fairf digitaal vast te leggen. In haar foto’s focust ze op de essentie van kleur. Ook is ze degene die alle social media van fairf in goede banen leidt. Naast haar mooie foto’s staat Roza ook bekend om haar karaoke talent.

Roy de Groot

Online kleurkenner

Roy verdiept zich bij fairf in het creëren van een ultieme ervaring voor de klant. Een product is namelijk pas compleet als de ervaring en beleving er perfect op aansluiten. Webpagina’s, 3D modelletje of een prototype bouwen, Roy weet ondertussen ook wat opschalen is.

Teun Duijghuisen

Kleurpartner

Teun zorgt ervoor dat fairf voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Ook zorgt hij ervoor dat fairf, voordat het bij de consument is, uitvoerig is getest. Daarom mag Teun de liefdesverklaringen in ontvangst nemen als fairf wordt beloond met een keurmerk voor kwaliteit of duurzaamheid.

Jeroen Duijghuisen

Kleurpartner

Jeroen gaat voor handen uit de mouwen en zorgt dat de distributie lijnen van fairf op rolletjes lopen. Het gaat Jeroen om het leveren van het hoogste service niveau. Hierin heeft hij altijd een focus op mensen, want mensen maken het bedrijf. Goed bezig Jeroen!

Over fairf

Het bedrijf fairf is ontstaan vanuit een sociale ondernemersdroom om kansarm en kansrijke mensen in binnen en buitenland een kleurrijke toekomst te bieden. Fairf levert hiervoor de tools en verf, op basis van biobased grondstoffen, aan consumenten zodat zij hun huis kunnen kleuren. fairf zet zich in om een positieve impact te maken, de producten zijn van hoge kwaliteit en de service is zo opgezet dat de klant centraal staat. fairf werkt vanuit de volgende drie pijlers.

Duurzaam

Voor onze muurverf maken we gebruik van een binder die gemaakt is uit gerecycled sloophout, zo blijft de CO2 in het product en hoeven er geen bomen gekapt te worden. Het rendement van fairf is hoog dus kan je met een beetje fairf een grotere muur doen. Enfin, fairf is duurzaam voor mens en milieu. Naast onze producten geloven wij in het opbouwen van een duurzame relatie met onze klanten. Daarom doen wij overal wat extra liefde bij.

Service

Bij fairf snappen we dat je geen zin hebt om eerst langs de bouwmarkt te gaan om kleurstaaltjes te halen. Ook begrijpen we dat je geen keuzestess wilt bij het kiezen van verf materialen en het slingerend op de fiets naar huis wilt vervoeren. Daarom sturen wij kleurstalen gratis op en bezorgen we de verf inclusief de beste materialen bij jou op de deurmat.

Veilig & Kwaliteit

fairf is op waterbasis en bevat geen gevaarlijke vluchtige stoffen. Een verf die veilig is voor jou & je omgeving. Dit merk je direct als je een blik fairf opent, fairf is namelijk nagenoeg geursloos. Wat ook een veilig gevoel geeft is dat je niet inlevert op kwaliteit want we hebben er speciaal voor jou extra pigment ingedaan en we sturen de hoogste kwaliteit materialen mee.

Wij verkopen niet zomaar verf, we kleuren samen de toekomst. Daarom zeggen we; “fairfen is het nieuwe verven”

Fairf Charity Projects

Het bestuur van de stichting Fairf Charity projects bestaat uit ambitieuze, afgestudeerde, jonge mensen die hun expertise sociaal-maatschappelijk inzetten voor een betere wereld.

Informatie
KvK nummer: 57569827
Bankrekeningnummer Stichting Charity Projects: NL25BUNQ2290334030
De stichting heeft geen mensen in dienst.
De stichting beoogt niet het maken van winst.

MEER OVER ONZE STICHTING

fairf B.V.

fairf B.V. is de eigenaar van de merknaam fairf die geregistreerd is bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom.

Productie adres:
Schiedamsesingel 175, 3012 BB in Rotterdam
Kantoor adres:
CIC Rotterdam, Unit A4.002, Stationsplein 45 te Rotterdam
Bankrekeningnummer fairf B.V. NL84BUNQ2290064084
KvK nummer: 66961769
BTW nummer: 856771624B01