side-area-logo

Digitaal kliederen met fairf

zonder af te plakken

Om je te helpen met het kiezen van je lievelingskleur hebben we het volgende bedacht. Een slaapkamer en een kinderkamer waar je naar hartenlust kleurtjes op de muur kan uitproberen. Zo kan je zonder te kliederen onderzoeken welke kleur er bij je past.

Slaapkamer inspiratie

Klik op de afbeelding om de kleuren aan te passen

Kleur in je slaapkamer, altijd een goed idee! Omdat er veel licht door het raam naar binnen komt kozen we voor de kleur Bart. In het kleurverschil wat er ontstaat kan je zo wegdromen. Heb je al ontdekt dat je zelfs de plint een andere kleur kan geven? Onze stylisten bedachten de onderstaande combinatie.

Slaapkamer inspiratie

Klik op de afbeelding om de kleuren aan te passen

Van kinderkamers moet je vrolijk worden, ook al is het diep in de nacht… Door een kamer te maken met veel verschillende vormen kan je experimenteren met de vreemdste kleuren combinaties. Bij fairf zijn we dol op gekke kinderkamers, laat ons weten welke kleurencombinatie jij geweldig vindt. Wij bedachten de ondertaande combinatie.

Klieder digitaal met het kleurenpalet van fairf en bestel heel gemakkelijk gratis kleursamples met echte duurzame verf

Kleur: Bart

Styled by: Frankly Fine www.frankly-fine.com

 

Kleur heeft ontzettend veel invloed op je emoties en is vaak de doorslaggevende factor van de sfeer in huis. De juiste kleur vormt de basis van ieder interieur. Door op de verschillende afbeeldingen te klikken kan je inspiratie op doen voor je eigen project.

Samenwerken?

Wij staan altijd open voor kleurrijke samenwerkingen. Ben je een startende blogger, interieur stylist, kunstenaar of de baas van een multinational, we worden graag duurzame vrienden. Stuur ons een mailtje of kom een kop koffie drinken op het fairf hoofdkwartier in Rotterdam.

Meer inspiratie

Inspiratie is overal om je heen maar om het makkelijk te maken hebben we het proberen te verzamelen. Neem eens een kijkje op ons Instagram account. We nemen je graag mee in het proces van de wereld kleurrijk maken.