side-area-logo

BREAKFAST IN ROTTERDAM

ontbijtbar

Een kleurrijke ontbijtbar

Breakfast in Rotterdam is niet zomaar een ontbijtbar. De bar wordt gerund door Ilse en Phuong die drie jaar geleden een online breakfast community zijn gestart. De inspiratie die ze opdeden hebben ze gebruikt om hun eigen ontbijtbar te starten.  De bar is gevestigd in een winkel voor tweedehands spullen aan de rand van de wijk Blijdorp. Naast een heerlijk ontbijtje kan je naar hartenlust snuffelen tussen allemaal spulletjes voor in je huis. 

Een roze kamer

De bar is een kleurrijk geheel waar twee kleuren van fairf te bewonderen zijn. Loop je een stukje verder dan ontdek je een geheime kamer. Deze kamer is volledig roze gefairfd en  staat vol met planten. Echt wel de moeite waard om even te gaan kijken. 

Adres

Stadhoudersweg 96D

3039 CJ Rotterdam

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 08:30-17:00
Donderdag 08:30-17:00
Vrijdag 08:30-17:00
Zaterdag 08:30-17:00
Zondag Gesloten

Fairfspots in Rotterdam

Rotterdam is een stad waar de afgelopen jaren veel is veranderd, maar als stad nuchter gebleven is. Geen overdaad aan te hippe koffie tentjes en winkels waar ze je het “concept” even uitleggen als je binnenkomt. Gewoon mooie producten waar hard voor gewerkt is. Het is een stad die er om vraagt om opnieuw ontdekt te worden. Wij helpen je graag een handje met een kleurrijke selectie fairfspots.